20-03-08

Sporten op nuchtere maag???????????

sportenSporten op nuchtere maag kan als je wil vermageren, maar dan moet je wel met enkele zaken rekening houden.

Bijvoorbeeld dat je best niet te lang mag sporten, doorgaans slechts 20 tot 30 minuten maximum.

Wil je langer gaan sporten op nuchtere maag, dan kan je lichaam inderdaad flink opspelen. Want volg even mee…

Stel dat je ‘s avonds om 18u je avondmaal eet en dat je de volgende dag om 8u ‘s morgens gaat sporten. Dit betekent dat je lichaam 14u geen nieuwe energie heeft binnengekregen. Als je dan je lichaam ook nog eens gaat afbeulen, gaat het zeker opspelen.

Als je bijvoorbeeld 20 minuten rustig gaat joggen, kan je lichaam dit misschien nog verwerken, maar voor intensiever sporten heeft je lichaam opnieuw energie nodig.

Logisch eigenlijk: je auto rijdt ook niet met een lege benzinetank.

Dus ofwel ga je een korte sessie doen op nuchtere maag of je eet en je gaat een uurtje later sporten. Want met een volle maag sporten is ook weer niet ideaal: je lichaam heeft nog niet de kans gekregen om energie uit je voeding te halen. Daarnaast is het zeer moeilijk om te sporten met een volle maag.

Indien je sport om te vermageren, kan je je ochtendritueel vervangen door een half uurtje flink doorwandelen. Het is niet absoluut noodzakelijk dat je compleet vermoeid bent om lichaamsvet te verliezen. Eenvoudige bewegingen zoals wandelen zijn al voldoende om je lichaam flink aan het werk te zetten.

De meeste mensen denken verkeerdelijk dat je enkel lichaamsvet verbrandt door hevig te sporten. Je kan beter iedere dag een half uurtje een flinke wandeling maken dan 3 maal per week te gaan hardlopen bijvoorbeeld.

Als je op een veilige, blijvende manier wil vermageren, raden we je de gids op www.vermageren.com aan. Meer nog: je moet wel gek zijn om de gids niet te lezen indien je wil afslanken! Deze gids bevat zoveel nuttige informatie (sommige zaken zijn zo onmisbaar dat je meteen begrijpt waarom je in het verleden niet hebt kunnen vermageren). Indien je zondigt tegen enkele basisregels, zal het onmogelijk voor je zijn om blijvend slank te zijn.

07:00 Gepost door Hexana in Gezondheid | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gezondheid, vermageren |  Facebook |

Commentaren

ik kom je even een fijne avond wensen en voor morgen gezond weer op.

Gepost door: anita | 20-03-08

vermageren.com/cholesterolverlagen.com nog meer? wat zijn jullie een stelletje boeven!
knap aangepakt hoor dat wel, overal waar ik probeer info te vinden over jullie methode (want het is wel duidelijk dat je ook hier je eigen methode probeerd te verkopen) kom ik jullie 'deskundige' advies tegen. Want wie kan me vertellen dat het deskundig is?? de enige die het doen zijn jullie zelf.
echt een stelletje boeven dus, slimme boeven welliswaar, maar wel boeven.

Gepost door: vincent | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.