25-03-08

Paasdag voor mij


Paasdag is voor mij een dag waarop ik mijn hartje kan boven halen en bakken ,en versieren en daarna natuurlijk opsmullen ,frits maakt het diner ,groenten soep als begin ,dan lamsbout met groeten krans gestoomd en terug op gebakken met een special sausje en krokettjes ,en dan als dessert was er mousse au chocolat of pudding voor wie wilde (gelijk gewoonte kon ik het niet laten teveel te maken ) en dan enkele uurtjes erna de gateau en als laatst een goed cognactje met een uitstekkende arabic koffie

zo dat was pasen voor mij en de rest van het eten  ,dat nam mijn dochter  mee huiswaarts ,anders is de kok niet content he

17:52 Gepost door Hexana in Mijn Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pasen, koken, bakken, eten |  Facebook |

Commentaren

Vroeger... wat klinkt dat lang geleden en het is eigenlijk maar van vorig jaar geleden... dus vroeger maakte ik ook alles zelf... nu... ben ik al blij dat het gewone mij lukt... mijn arm wil echt niet mee...
Ik wens jullie een hele fijne avond.

Gepost door: anita | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.